Parlem de Clàssica

Després de l’èxit de la versió online del Parlem de Clàssica, la propera temporada continuem amb aquest mateix format virtual i amb intenció d’organitzar sortides en grup per assistir a concerts.

Seguint la programació del Palau de la Música de l’Auditori de Barcelona i del Gran Teatre del Liceu aprofundirem en els seus repertoris. Com ha canviat el format de concert al llarg de la història? Quines són les obres més interpretades i perquè? Un espai de debat al voltant de l’actualitat musical on aprendrem història de la música des d’una nova perspectiva. 

Com a novetat aquesta temporada, contarem amb la participació de professionals relacionats amb la música clàssica.

Ah, i recorda que les sessions es poden seguir en directe o en diferit. Queden enregistrades i les pots gaudir quan et vagi bé!

Per tal de facilitar l’assistència als concerts , les sessions es realitzaran de manera online els dimarts a les 21.00h del vespre. (excepte 2 sessions que es faran dilluns i dijous). Per al proper trimestre (primavera 2022) hem previst un cicle de 10 sessions amb aquestes dates:

  • 19 i 26 d’abril
  • 2, 12, 17, 24 i 31 de maig
  • 7, 14, i 21 de juny

Les sessions es realitzaran a través de la plataforma ZOOM. D’aquesta manera podrem continuar mantenint l’esperit del debat i la participació de tots vosaltres.

Aquesta activitat es realitza en Català.

Preu: 90€ (les 10 sessions)

Si tens qualsevol dubte o consulta, fes clic a la icona de WhatsApp i parlem.