Parlem de Clàssica

Després de l’èxit de la versió online del Parlem de Clàssica, la propera temporada continuem amb aquest mateix format virtual i amb intenció d’organitzar sortides en grup per assistir a concerts.

Seguint la programació del Palau de la Música de l’Auditori de Barcelona i del Gran Teatre del Liceu aprofundirem en els seus repertoris. Com ha canviat el format de concert al llarg de la història? Quines són les obres més interpretades i perquè? Un espai de debat al voltant de l’actualitat musical on aprendrem història de la música des d’una nova perspectiva. 

Com a novetat aquesta temporada, contarem amb la participació de professionals relacionats amb la música clàssica.

Ah, i recordeu que les sessions es poden seguir en directe o en diferit. Queden enregistrades i les podeu gaudir quan us vagi bé!

Per tal de facilitar l’assistència als concerts , les sessions es realitzaran de manera online els divendres a les 16.00h de la tarda. Per al proper trimestre (tardor 2021) hem previst un cicle de 11 sessions amb aquestes dates:

  • 8, 15 i 22 i 29 d’octubre
  • 5, 12, 19 i 26 de novembre
  • 3, 10 i 17 de desembre

Les sessions es realitzaran a través de la plataforma ZOOM. D’aquesta manera podrem continuar mantenint l’esperit del debat i la participació de tots vosaltres.

Aquesta activitat es realitza en Català.

Preu: 79,99€ (les 11 sessions)

Si tens qualsevol dubte o consulta, fes clic a la icona de WhatsApp i parlem.