Pepe Reche

Format musicalment entre Benidorm, Múrcia i Barcelona, el seu interès per la música el va portar a combinar els estudis de Trompa amb els de Musicologia i a especialitzar-se en Trompa Històrica amb Javier Bonet.

Junt al clarinetista Oriol Garcia, va finalitzar el Màster en Interpretació de la Música Antiga (ESMUC-UAB) amb un projecte musical i d’investigació al voltant de l’ofici de músic i la construcció d’instruments de vent fusta a la Barcelona de l’última dècada del segle XVIII, un treball dirigit pel Dr. Josep Borràs. En aquests moments, prepara la seva tesi doctoral amb una recerca sobre el quartet de trompes de l’Orquestra Pau Casals (1920-1937) sota la direcció del Dr. Joaquim Rabaseda.

Com a intèrpret, ha treballat principalment en dues vessants: la música antiga (amb instruments d’època) i la música contemporània. Ha col·laborat amb diferents formacions com la Jeune Orchestre Atlantique, la Jove Orquestra Nacional de Catalunya, l’Orquestra Barroca Catalana, l’Orquestra Acadèmia 1750, el grup Vespres d’Arnadí, l’Orquestra Nacional de Catalunya o l’ensemble bcn216, entre d’altres.

El seus camps de treball com a investigador es troben al voltant de la trompa, amb recerques sobre els primers mètodes per a l’ensenyament de la trompa així com els seus intèrprets històrics a Barcelona i els seus repertoris.

En el camp de la docència, treballa els diferents instruments de vent metall i conjunts a JPC-L’Escola de Músics (al barri del Raval de Barcelona), i a l’Escola Municipal de Música de Mataró.

 

Altres membres de l’equip: María José Anglés