Assessorament musicològic

 

A més dels projectes propis de divulgació musical, a MUSICoLòGICS assessorem i col·laborem amb altres entitats, empreses i organitzacions per desenvolupar els seus productes.

Oferim assessorament musicològic per a complementar i ajudar, per a aportar i recolzar tot tipus de projectes de tercers, des de qüestions aïllades fins a solucions completes.

Hem col·laborat amb l’orquestra El Teatre Instrumental i amb el Círcol Maldà en la producció dels seus programes de mà i també hem participat en el disseny d’una activitat per al Museu de la Música de Barcelona.

A banda d’aquests treballs, comptem amb l’experiència d’oferir concerts comentats, no com una xerrada erudita abans de l’inici de la música sinó com a una part més de l’espectacle musical. També hem treballar anteriorment en la redacció de dossiers didàctics i en el disseny d’activitats musicals diverses per a tot tipus de públic.

Si teniu qualsevol projecte musical entre mans, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres a través de hola@musicologics.com